Известие

Collapse
No announcement yet.

P0115 Engine collant temp (1)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• P0115 Engine collant temp (1)

Здравейте. Предполагам трябва да сменя въпросния датчкик. Неясно ми е само от къде да купя този датчик. Другото което е те там са два датчика един до друг и незнам кой е точно. Не се сетих да снимам термостата да го постна в темата. Притеснявам се данеби да има проблем в окабеляването вместо в датчика. Някой сменял ли го е? Проблема го прави само зимата на много студено. Обикновенно като е минус десетки градуси и се пребирам от работа през ноща. Освен това тази грешка се появява един път на година и като е истрия и после не се появява дори пак да е студено
    колата е 1.9 жтд 105 коня би турбо
    Attached Files
    JTD 105+

Ами то си пише бе колега. Няма сигнал от температурния датчик. Или прекъсва кабел, букса, или датчика е дал фира
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

не тва ми е ясно. ама гледам там са два татчика. по важното което е че незнам от къде да го купя. постни ми линк към датчика за купуване
      JTD 105+

Comment

Тука има нещо гнило ще берете ядове
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Грешката не винаги означава това което се вижда на пръв поглед Трябва да се вложи диагностична мисъл и да се открие къде в същност е проблема. Да не стане да купим нов датчик и пак да я имаме грешката!
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Значи нека да не са прайм на интересни ми да ми отговорят хора които знаят.
            Въпроса ми е следния. На картинката съм оградил датчиците с кръгче и цифра. Кой датик е въпросния? Номер 1 или номер 2?
            50 -100 лева няма да ме съборят да го сменя. И без това тая грешка се появява на годината по 1 път.
            Attached Files
            Last edited by tur4in; d.m.y г., 00:09.
            JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
              Значи нека да не са прайм на интересни ми да ми отговорят хора които знаят.
              Въпроса ми е следния. На картинката съм оградил датчиците с кръгче и цифра. Кой датик е въпросния? Номер 1 или номер 2?
              50 -100 лева няма да ме съборят да го сменя. И без това тая грешка се появява на годината по 1 път.
              Датчика ти е номер 2, и не давай повече от 20 лева за него Ако не ми се обади ще ти дам един за 10лв
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Датчика ти е номер 2, и не давай повече от 20 лева за него Ако не ми се обади ще ти дам един за 10лв
                как му е номера или марката там да го намеря някаде да го купя?
                JTD 105+

Comment

как му е номера или марката там да го намеря някаде да го купя?
                  По модела на колата ще ти го извадят в магазина
                  sigpic

Comment

в аексем има ли го някаде.
                    ---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

можеби това ? http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
                    JTD 105+

Comment

в аексем има ли го някаде.
                      ---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

можеби това ? http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
                      http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 Аз лично не бих си купил от предлаганите марки ма ще ти свърши работа
                      sigpic

Comment

Що си създаваш работа,триеш я веднъж годишно и си свиркаш,ако за всяка кьопава връзка тичаш до магазина де ще му излезне края.

Comment

не тичам. има си монтиори за тая работа да тичат и да са мъчат. аз само стоя до печката в сервиза и давам акъл
                          JTD 105+

Comment

Земи си каска тогава,че тия ахмаци дето са в сервизите туй най го мразят

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                              http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 Аз лично не бих си купил от предлаганите марки ма ще ти свърши работа
                              ама бобо тука в аутодатата показва че датчика е с три конекторчета някви. данеби да е съвсем друг някакъв?
                              Attached Files
                              JTD 105+

Comment

Working...
                              X